Beter Bed. Beter slapen, beter leven

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1981.
Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Al 40 jaar expert in slapen

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Wij geloven dus dat iedereen beter kan slapen, maar omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders.
We hebben oog voor ieders behoeftes en budget. We zijn er online en in de winkel om iedereen te helpen met een betere nachtrust. Hierdoor maken wij iedereen op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Cultuur

Werken bij Beter Bed betekent werken bij dé marktleider op het gebied van slapen. Een succesvolle, groeiende onderneming waarin we samen werken in een open en resultaatgerichte omgeving. Of het nu gaat om ons hoofdkantoor, de winkels, het magazijn of onze vrachtwagens. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën met aandacht voor ieders ontwikkeling én veel gezelligheid.

Wil jij samen met ons bouwen aan onze succesformule en het verschil maken om onze klanten iedere dag beter te laten slapen? Je wordt onderdeel van onze familie, bedreven medewerkers bij wie ‘goed’ altijd net een beetje beter kan, die elke dag het beste uit zichzelf halen en bovendien overal kansen zien en benutten.

Dit doen we dagelijks samen met ruim 1100 collega’s vanuit 135 winkels in Nederland en België, 4 distributiecentra en het hoofdkantoor in Uden. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én anderen halen en waar altijd ruimte is voor meer talent. Want ambitieuze plannen, die hebben we genoeg.

Duurzaam. Dat slaapt nóg beter

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, maar hiernaast geloven wij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Of eigenlijk gewoon moet. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. Dit slaapt echt nog véél beter.

Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze strategie, waar we ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zo moeten we niet alleen dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden. 

Beter Bed

Beter Bed is onderdeel van BBH b.v.
Beter Bed is actief in Nederland en België. Naast Beter Bed is in Nederland ook de formule Beddenreus actief en valt onder BBH ook nog de dochteronderneming DBC International met merken zoals M line.

Gestart als familiebedrijf, werkt Beter Bed inmiddels nog altijd als één grote familie samen. Dit met één grote gezamenlijke passie: de beste rust- en slaapbeleving voor iedereen mogelijk maken.

BBH speelt met een betaalbaar aanbod van hoge kwaliteitsproducten dan ook perfect in op de huidige consumententrend waarbij steeds meer mensen belang hechten aan een kwalitatieve (nacht)rust.