'Mensen zien groeien in wat ze doen maakt mijn dag compleet!' - Veerle

De dag begint meestal met 2 kleine bengels die me wakker maken. Gelukkig slaap ik op een uitstekende matras en kussen en kom ik zo mijn dag goed door. Mijn dag verloopt meestal in één van onze winkels. We bekijken dan met de shopmanager en de verkopers hoe de cijfers er voor hun uitzien. Hoe de winkel er aantrekkelijk uit ziet voor de klanten. We stellen onszelf ook altijd in vraag…wat loopt goed en moeten we aanhouden, wat loopt minder goed en kunnen we nog verbeteren. ’s Avonds heb ik mijn 2 bengels die meestal honderduit vertellen over hoe hun dag op school is verlopen. Meestal doen ze dit bij het avondeten, dus wij tafelen ’s avonds vrij lang. Mijn dag eindigt meestal rond 22u. Ik vind het belangrijk om een goede nachtrust te hebben zodat ik de dag nadien er weer stevig tegenaan kan. Wat ik zo leuk vind aan Beter Bed is dat het een zeer veelzijdige job is. De ene dag steek ik met mijn mensen een kast in elkaar, de andere dag zijn we cijfers aan het analyseren en bekijken we hoe we ons zelf verder kunnen verbeteren? Ik werk ook met een zeer leuk team samen waar plaats is voor overleg. Mijn ideale droom is dat mijn verkopers en shopmanagers hun job even graag doen als ik. Dezelfde toewijding hebben en er even hard willen voor gaan. We doen het samen is mijn motto! Ik heb een top werkdag gehad als ik zelf groei als persoon en ook in mijn job. Ik vind het top als ik mensen nieuwe dingen heb kunnen aanleren, ze dit uitproberen en er een nieuwe wereld voor hen opengaat. Ik hou er van als mensen me opbellen en zeggen, “weet je nog dat we het gisteren daar over gehad hebben? Ik heb dat vandaag gedaan en dat is mijn resultaat” “Je hebt me echt niet bijgebracht” Mensen zien groeien in wat ze doen maakt mijn dag compleet!

Beter slapen is heel belangrijk voor me. Iedereen voelt aan als je een dag eens minder goed geslapen hebt dat je niet functioneert zoals je normaal zou doen. In je tienerjaren eens een nachtje uit gaan en dan op een matje slapen bij een vriendin heeft niet zo een impact dan als je 46 bent en een nacht echt slecht hebt geslapen. Ik vind het belangrijk om echt op je gezondheid te letten naar mate je ouder wordt. Men zegt vaak: ik wens je een goede gezondheid. We hebben hier zelf een zeer grote impact op. Denk maar aan gezond eten, sporten, etc…maar vaak vergeten we dat een goede nachtrust van ons een gezond mens maakt en ons een beter leven geeft.

Waar je mij wakker voor kunt maken? Met me te vertellen: “Als je nu je gordijnen opentrekt dan kijk je op een berglandschap met besneeuwde toppen en je skimateriaal ligt klaar.” 